TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da Zaniolo krizi: Sosyal medyada temizlik yaptı

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılma isteğini gösteren sert bir adım attı. Sosyal medya hesabından Sarı - Kırmızılılarla ilgili tüm paylaşımlarını silen İtalyan yıldız, taraftarların tepkisini çekti. Atalanta ve Fiorentina'nın ilgisiyle birlikte Zaniolo'nun geleceği belirsizliğini koruyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray'da Zaniolo krizi: Sosyal medyada temizlik yaptı

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'da transfer hareketliliği dorukta. Sarı-kırmızılılar, geleceği belirsiz olan Nicolo Zaniolo konusunda kriz yaşıyor. İtalyan oyuncu, İngiltere'deki Aston Villa macerasından sonra Sarı - Kırmızılı kulüpten ayrılmak istediğini net bir şekilde dile getiriyor.

Zaniolo'nun Galatasaray'la bağlarını zayıflatan hareketi ise sosyal medyada yankı uyandırdı. İtalyan yıldız, Sarı - Kırmızılılarla ilişkili tüm paylaşımlarını hesabından silerek takipçilerini şaşırttı. Taraftarlar, Zaniolo'nun bu tutumuna sert tepki gösterirken, transfer dedikoduları da hız kazandı.

Atalanta ve Fiorentina gibi İtalyan devleri, Zaniolo'nun kapısını çalarken, Galatasaray'ın 20 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunu reddetmesi dikkat çekiyor. Yaşanan bu gelişmelerle birlikte Zaniolo'nun geleceği belirsizliğini korurken, Galatasaray yönetimi krize çözüm arayışında.

Zaniolo'nun Galatasaray macerasında sadece Muhammed Emin Özkan'ın babasıyla olan anlamlı buluşması, taraftarları duygulandırmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.