TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! İlkay Gündoğan Galatasaray'a mı Geliyor?

Manchester City'den ayrıldıktan sonra Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan'ın, sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları gündemde. Süper Lig ekibi, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla orta saha oyuncusunu transfer etmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! İlkay Gündoğan Galatasaray'a mı Geliyor?

Sezon başında Manchester City'den ayrılarak Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Birçok talibi olduğu bilinen yıldız orta saha oyuncusu için bu kez Süper Lig devi Galatasaray devreye girdi.

GALATASARAY'IN HEDEFİ İLKAY GÜNDOĞAN:

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, orta saha transferi için aradığı ismi İlkay Gündoğan'da bulduğunu düşünüyor ve transfer için girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor.

Avrupa basınında da yer alan haberlere göre Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'ı transfer etmek istediği doğrulanıyor.

SÖZLEŞME DURUMU VE TRANSFER KOŞULLARI

Barcelona, sezon başında İlkay Gündoğan ile 2 sezonluk bir sözleşme imzalamıştı. Taraflar ayrıca 1 senelik uzatma opsiyonu da eklemişlerdi. Bu opsiyonun çift taraflı olduğu ve her iki tarafın da uzatma hakkı olduğu belirtiliyor. Gündoğan'ın Galatasaray'a transfer olması halinde yerli statüsünde oynayabilecek olması da transferi cazip hale getiriyor.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN PERFORMANSI VE KATKILARI

İlkay Gündoğan, Barcelona formasıyla tüm kulvarlarda 49 resmi maçta 4001 dakika süre alarak önemli bir katkı sağladı. 34 yaşındaki yıldız orta saha, bu süre zarfında 5 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

TRANSFER GERÇEKLEŞECEK Mİ?

Galatasaray'ın transfer isteği net ve İlkay Gündoğan'ın da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı biliniyor. Ancak Barcelona'nın bu transfere nasıl yaklaşacağı ve Gündoğan'ı bırakıp bırakmayacağı belirsizliğini koruyor. Transferin gerçekleşmesi için Barcelona'nın da onay vermesi gerekiyor

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.