TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbol ile ilgili tahminleri tutan Astrolog Meral Güven kimdir?

Süper Lig'de bu sezonun şampiyonunun Fenerbahçe olacağını söylemesiyle birlikte dikkatleri üzerine çeken astrolog Meral Güven, kartlarının kendisine bu şekilde sonuçlar verdiğini ifade etmişti. Peki, astrolog Meral Güven kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
Futbol ile ilgili tahminleri tutan Astrolog Meral Güven kimdir?

Derbi mücadelesinde Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek aradaki puan farkını üçe düşürmesinin ardından astrolog Meral Güven'in açıklamaları yeniden gündem olmuştu. Puan farkının 6'ya yükselmesine rağmen kartlarının kendisine sezonun şampiyonunun Fenerbahçe olacağını belirttiğini ifade eden Güven, tahminini tekrarladı.

MERAL GÜVEN KİMDİR?

Astrolog Meral Güven, 5 Nisan 1984'te Kayseri'de dünyaya gelmiştir. Güven, 12 yaşından beri astrolojik bakım yapma yeteneğine sahip olduğunu, hatta 7 yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini ifade etmektedir. Yaklaşık 18 yıldır profesyonel olarak inisiyasyonla uğraşan Güven, insanlara rehberlik etmeyi ve bilinçaltlarındaki gerçek benliklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmayı amaçladığını söylemektedir.

Astrolojiye olan ilgisi ve çeşitli kehanetleriyle tanınan Güven, özellikle yaptığı şampiyonluk tahminleri ve güncel olaylarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çekmiştir. 

Meral Güven, sosyal medyada ve özellikle YouTube'da astrolojik değerlendirmelerini ve yorumlarını paylaşmaktadır. Eleştiriler karşısında, geleceği veya gaibi bildiğini iddia etmediğini, mutlak bilginin sadece Allah'a ait olduğuna inandığını ve bu yeteneklerini insanlarla daha iyi koşullarda paylaşmaya çalıştığını belirtmektedir​.

Astrolog Meral Güven: "Cristiano Ronaldo futbol hayatını Fenerbahçe'de noktalayacak"

Yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Astrolog Meral Güven en son dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'nun futbol hayatını Fenerbahçe'de tamamlayacağını duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.