TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Francois Ciccolini: Teknik olarak çok daha ustalaşmamız ve çalışmamız gerekiyor

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Manisa FK deplasmanında 1 puan alan Adanaspor'un Teknik Patronu Francois Ciccolini, "Teknik olarak çok daha ustalaşmamız ve çalışmamız gerekiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
Francois Ciccolini: Teknik olarak çok daha ustalaşmamız ve çalışmamız gerekiyor

TFF 1. Lig’in 4. hafta karşılaşmasında aldığı 1 puanla 11. sırada yer alan turuncu - beyazlı ekip, şimdiye kadar yaptığı karşılaşmalardan 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle ayrıldı. 4 haftada toplan 6 gol atan Adanaspor, 11 gol yedi. Adana ekibi, son olarak Manisa deplasmanında aldığı 1 puanla 4 puana ulaştı.

Manisa FK karşısında aldığı 1 puanın ardından karşılaşmayı değerlendiren Teknik Patron Francois Ciccolini, üzerlerindeki baskıyı kırdıklarını söyledi.

Ciccolini, "İlk yarı dengeli bir oyun vardı. İkinci yarı çok geri çekildik. Bundan dolayı da karşı takıma çok pozisyonlar verdik. Teknik olarak çok daha ustalaşmamız, çalışmamız gerekiyor." dedi.

Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş ise "Bu maçta her şeyi deneyen bir oyuncu grubu vardı. Maçta hangi senaryolar üzerinden neler olabileceğini konuşmuştuk. Hepsini birebir yaşadık ve maçın hakimi olarak topun bizde kalma süresi ile rakip ceza sahasına çok fazla girişimiz oldu. Fakat gol pozisyonlarını değerlendiremedik." diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.