TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: Buraya maçı kazanmak için geldik

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Jose Mourinho, “Buraya maçı kazanmak için geldik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: Buraya maçı kazanmak için geldik

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho ve savunma oyuncusu Alexander Djiku, karşılaşmanın oynanacağı Thun Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

MOURİNHO: "YARINKİ MAÇI KAZANMAK İÇİN GELDİK"

Teknik Direktör Jose Mourinho, takımın hazırlık sürecinden ve oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti. Mourinho, "Şu ana kadar yaklaşık 30 idman ve 5 hazırlık maçı yaptık. Her idmandan ve her futbolcudan ortaya koyduğu performans için çok mutlu oldum. Herkes gelişmek için ve bana adapte olmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Yarın iyi başlangıç yapmak önemli, bu tarz maçları düşünerek idmanlarımızı yaptık" ifadelerini kullandı.

Mourinho, oyun planını rövanş maçına göre ayarlamadığını vurguladı: "İlk düşüncemiz yarınki karşılaşma. İstanbul'daki rövanşı şu an düşünmüyorum. Yarınki maçı kazanmak için geldik."

SENTETİK ÇİM VE LUGANO'NUN ANLAMI

Mourinho, karşılaşmanın sentetik çimde oynanacak olmasının ev sahibi takım için bir avantaj olarak değerlendirildiğini söyledi. "Sentetik çimde oynanacak olması ev sahibi takımın tercihi, kendileri için avantaj olduğunu düşünüyorlardır. Futbol her zaman güzel, yeşil zeminde oynanmalı. Bunu hala avantaj olarak kullanmaya çalışan kulüpler var. Biz de buna adapte olmalıyız" dedi.

Lugano'nun kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten Mourinho, "Lugano benim için çok anlamlı bir şehir. Inter'de çalıştığım yıllarda çocuklarım Lugano'da okuyorlardı. Ben de onları zaman zaman almaya geliyordum. Benim için anlamlı bir yer" ifadelerini kullandı.

DJİKU: "TÜM MAÇLARI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe'nin Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Lugano'nu yenerek resmi maçlara iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Djiku, "Fenerbahçe büyük bir takım, büyük takımda da büyük oyuncular olur. Bu rekabeti arttırır, rekabet de takıma fayda getirir. Tüm oyuncular en iyisini ortaya koymaya çalışıyorlar. Lugano iyi bir takım, geçen sezona bakacak olursak ligi ikinci sırada tamamladılar, fazla gol atan bir takım" dedi.

Djiku, kendilerini hazır hissettiklerini ve hedeflerinin içeride ve dışarıda tüm maçları kazanmak olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.