TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'nin stoperi Djiku, Gana'nın ardından türkiye'ye döndü!

Gana Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Fenerbahçe'nin stoperi Alexander Djiku, ülkesinin turnuvaya veda etmesinin ardından Türkiye'ye dönerek Fenerbahçe'nin Başakşehir maçı kadrosuna alındı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin stoperi Djiku, Gana'nın ardından türkiye'ye döndü!

Fenerbahçe'nin Ganalı stoperi Alexander Djiku, Afrika Uluslar Kupası'ndan Türkiye'ye döndü. Gana Milli Takımı'nın turnuvaya veda etmesinin ardından Türkiye'ye dönen Djiku, sosyal medya hesabından uçaktan bir fotoğraf paylaşarak Türkiye'yi etiketledi.

Gana, B Grubu'nda 3 maç sonunda 3 puanla grubunu 3. sırada tamamlayarak turnuvaya veda etmişti. Djiku, ülkesinin elenmesinin ardından Türkiye'ye dönüş yaparak Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı RAMS Başakşehir maçının kadrosuna dahil edildi.

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi, İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda forma giyecek. Djiku, Gana halkına yönelik yaptığı paylaşımda, "Bu hayal kırıklığını silmek için kelimeler kesinlikle yeterli olmayacak. Turnuvanın bu aşamasında başarısız olduğumuz için hayal kırıklığına uğradık ve Gana halkı adına çok üzgünüz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.