TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüpspor, Olympiakos'tan Ruben Vezo'yu kiraladı

Süper Lig ekibi Eyüpspor, Olympiakos'tan Portekizli stoper Ruben Vezo'yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Vezo, takımın hedeflerine katkıda bulunmak için sabırsızlandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
Eyüpspor, Olympiakos'tan Ruben Vezo'yu kiraladı

Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İstanbul temsilcisi, son olarak Yunanistan devi Olympiakos'tan 30 yaşındaki Portekizli stoper Ruben Vezo'yu kiralık olarak kadrosuna kattı.

VEZO: "EYÜPSPOR İÇİN HER ŞEYİ VERECEĞİM"

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Ruben Vezo, yeni takımına olan heyecanını dile getirdi. Vezo, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bu kulüp ve taraftar için elimden gelen her şeyi yapacağım. Sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu sezonki hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız." şeklinde konuştu.   

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız ise transferle ilgili olarak, "Ruben Vezo, önemli bir kariyere sahip önemli bir oyuncu. Bizim de stoper mevkisinde sayısal olarak bir eksikliğimiz vardı. Ruben ile o bölgemizi güçlendirmiş olduk. Transferin gerçekleşmesinde bize kolaylık sağlayan Olympiakos Sportif Direktörü Dimitris Karpetopoulosn’e teşekkür ediyorum. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.