TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Fırat'ın Kenya'sı, Afrika Uluslar Kupası'nda Namibya'yı 2-1 yenerek liderliğe yükseldi

Türk teknik direktör Engin Fırat'ın çalıştırdığı Kenya, 2025 Afrika Uluslar Kupası J Grubu ikinci maçında Namibya'yı 2-1 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldi. Kenya'nın galibiyeti, gruptaki puanını 4'e çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
Engin Fırat'ın Kenya'sı, Afrika Uluslar Kupası'nda Namibya'yı 2-1 yenerek liderliğe yükseldi

2025 Afrika Uluslar Kupası J Grubu ikinci maçında Kenya, Namibya ile karşı karşıya geldi. Güney Afrika'nın Orlando Stadyumu'nda oynanan müsabakada Kenya, Türk teknik direktör Engin Fırat'ın yönetiminde etkili bir performans sergiledi. Kenya'nın başlangıç kadrosunda Byrne Omondi, Amos Nondi, Erick Ouma, Sylvester Owino, Joseph Okumu, Anthony Akumu, Ronney Onyango, Richard Odada, John Avire, Jonah Ayunga ve Duke Abuya yer aldı.

KENYA, NAMİBYA'YI 2-1 MAĞLUP EDEREK LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Kenya, 58. dakikada John Avire'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 76. dakikada Duke Abuya'nın ikinci golü ile durumu 2-0 yaptı. Namibya'nın tek golü ise 90+4. dakikada Deon Hotto'dan geldi ve maç 2-1 Kenya'nın galibiyetiyle sonuçlandı. Bu sonuçla Kenya, J Grubu'nda puanını 4'e çıkararak liderlik koltuğuna oturdu.

GELECEK MAÇLAR

Kenya'nın, 2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında ekim ayında Kamerun ile üst üste iki maç yapacağı bildirildi. Bu maçlar, Kenya'nın grup aşamasındaki ilerleyişi açısından kritik öneme sahip olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.