TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebrar Karakurt 'Arkadaşlar sakin olun'

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'yı mağlup ederek önemli bir zafer elde etti. Müsabakada zaman zaman gerginlik yaşanırken Ebrar Karakurt'un paylaştığı şarkı sözünü yanlış anlayan Brezilyalı taraftarlar duruma kızdı. Konuyla ilgili Ebrar'dan açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2023 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2023 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ebrar Karakurt  'Arkadaşlar sakin olun'

(Haber Merkezi)- Kadın Milli Voleybol Takımı'mızın, 2023 Milletler Ligi serüveni devam ediyor. Filenin Sultanları, 3. hafta maçında güçlü rakibi Brezilya'yı 3-0 mağlup ederek büyük bir başarı elde etti. Maçta zaman zaman gergin anlar yaşanırken Ebrar Karakurt'un paylaştığı şarkı sözünü yanlış anlayan Brezilyalılar tepki gösterdi.

Ligde 8 galibiyet ve 3 yenilgisi bulunan A Milli Kadın Takımı, 3. sırada yer alıyor. Milletler Ligi'nde puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finalde mücadele etme hakkı kazanacak.

EBRAR KARAKURT COŞTU
Sultanlar, Brezilya karşısında set vermeden galibiyete uzandı. Nefes kesen maçta Ebrar Karakurt 19 sayı ile en skorer oyuncumuz olurken İlkin Aydın onu 12 sayı ile takip etti.

10 BLOK EDA VE ZEHRA'DAN
Orta oyuncularımız Eda Erdem Dündar ve Zehra Güneş, Brezilya'ya filede geçit vermedi. Eda Erdem 6 blok yaparken Zehra Güneş 4 blok ile katkı sağladı.

EBRAR'IN PAYLAŞIMI BREZİLYALILARI KIZDIRDI
Ebrar Karakurt'un paylaştığı "Gel bizim oralara ortalık karışsın…" şarkı sözlerini Brezilyalı taraftarlar yanlış anladı. Bazı sosyal medya hesaplarında bu duruma tepki gösterildi. Türk kullanıcılar ise bunun bir şarkı sözü olduğu dile getirdi.

"ARKADAŞLAR SAKİN OLUN BU ŞARKI SÖZÜ"
Milli Takımın yıldız ismi Ebrar ise konuyla ilgili paylaşımda bulundu. "Bugün sosyal medyadan yaptığım paylaşımıma gelen tepkileri görünce çok şaşırdım. Arkadaşlar sakin olun bunlar sadece bir Türk şarkısının sözleri. Başka dile tercüme edildiğinde kulağa nasıl geliyor bilmiyorum. Bu sözler kötü bir şey değil aslında sadece iyi bir Türk pop şarkısı. Kimseyi kırmak istememiştim. Ve son olarak herkese konuşmadan önce akıllıca düşünmesini öneriyorum"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.