TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düşme hattındaki Hatayspor, Rizespor maçına hazırlanıyor

Asrın felaketinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'ın Süper Lig'de düşme hattındaki takımı Atakaş Hatayspor, Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 13:31
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Düşme hattındaki Hatayspor, Rizespor maçına hazırlanıyor

Asrın felaketinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'ın TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattındaki takımı Atakaş Hatayspor, Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor.

TFF Trendyol Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 36. haftada 2-1 yenerek düşme hattından kurtulma adına çok önemli 3 puan kazanan Hatayspor, sezonun 37. haftasında Beşiktaş'a konuk oldu. Teknik direktör Özhan Pulat yönetimindeki bordo-beyazlılar, sahadan 2-2 berabere ayrılarak puanları paylaştı.

Ligde kalmak için umutlarını bu hafta sonu oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına taşıyan bordo-beyazlı ekip, teknik direktör Pulat yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Sıkı bir antrenman programı uygulayan Hatay ekibi, teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştiriyor.

26 Mayıs Pazar günü Mersin Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan bu önemli karşılaşma için taraftarlara çağrıda bulunulan Hatayspor-Çaykur Rizespor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mustafa Savranlar ve Anıl Usta ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Hatayspor - Rizespor maç biletleri 31 TL

Bu arada, Hatayspor-Rizespor maç biletlerinin satışı da sürüyor.  Hatay'ın plakasından esinlenerek 31 TL olarak belirlenen biletlerin tamamının satılması bekleniyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk de Hatayspor’un ligde kalması halinde oyunculara 400’er bin TL prim vereceğini açıklamıştı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.