TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daniele Santarelli: Brezilya ile bronz madalya maçına odaklanmalıyız

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İtalya'ya 3-0 yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli, Brezilya ile yapacakları bronz madalya maçına odaklanmaları gerektiğini belirtti. Santarelli, güçlü rakiplerle mücadele ettiklerini vurgulayarak, turnuvayı en iyi şekilde bitirmek istediklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
Daniele Santarelli: Brezilya ile bronz madalya maçına odaklanmalıyız

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olarak finale çıkma şansını kaybetti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan başantrenör Daniele Santarelli, takımı bronz madalya maçına motive etmeye çalıştığını belirtti.

"BRONZ MADALYA MAÇINA ODAKLANMALIYIZ"

İtalyan başantrenör Daniele Santarelli, İtalya gibi güçlü bir rakiple karşılaştıklarını vurgulayarak, "Şimdi önümüzde bronz madalya maçı var ve buna odaklanmalıyız. Bu turnuvada oynadığımız hiçbir maç kolay değil. Çünkü dünyanın en iyi takımlarıyla oynuyoruz. Artık bir bronz madalya maçımız kaldı ve bunu kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

"BREZİLYA FARKLI BİR TAKIM"

Brezilya'nın çok farklı bir takım olduğunu belirten Santarelli, "Bu maçtan gereken dersleri çıkarıp önümüze bakacağız. Brezilya harika oyunculardan kurulu bir ekip. Gabi, takımın en iyilerinden biri." dedi.

"GENÇ VE TECRÜBELİ OYUNCULARIMIZ VAR"

Santarelli, takımın genç ve tecrübeli oyunculardan oluştuğunu ifade ederek, "Eda ve Gizem gibi tecrübeli isimlerimiz var ama aynı zamanda Ebrar, Derya, Elif, Vargas gibi genç oyuncularımız da var. Vargas harika bir oyuncu ama ilk kez olimpiyat oyunlarında bu seviyede tecrübe kazandı. Bu tip maçlarda tecrübe de önemli." dedi.

"FİNALE ÇIKAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ"

Finale çıkamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Santarelli, "Bize kızgın olabilirler veya performansımızdan memnun olmayabilirler. Biz herkesten daha çok üzgünüz buna emin olsunlar. Türk halkı için turnuvayı en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Son olarak Santarelli, Brezilya'nın finalde olmasını beklediğini ancak ABD'nin de inanılmaz bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Maçı kazanmak için kadroda her türlü çözüme sahipler. Finale kalmayı da hak ettiler." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.