TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’nın Sultanları start veriyor

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2023 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2023 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’nın Sultanları start veriyor

Melek ÖTER

ADANA (İLKHABER) – Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, tüm hazırlıklarını tamamlayarak yeni sezon odaklandı. Adana’da bir araya gelen Çukurova’nın Sultanları, önceki gün sağlık kontrolünden geçerken, bu hafta içi sezon hazırlıkları için start verecek.

Geride kalan sezonu 9. Sırada tamamlayan ve Avrupa hedefini tek galibiyetle kaçıran Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezonda hedefine ulaşmanın hesabını yapıyor.

Fabris, Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Ceren Önal, Yasemin Yıldırım, Büşra Güneş, Ezgi Bektaş, Beren Yeşilırmak, Berin Yıldırım, Berra Eren, Angela Leyva Tagle, Hazal Selin Uygur ve Burcu Yönder gibi isimleri renklerine bağlayarak güçlü bir kadro kuran Çukurova’nın Sultanları, bir araya gelerek sezon için planlama yaptı.

Geride kalan Cumartesi günü sağlık kontrolünden geçen ekip, yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Çukurova Belediyesi SK’nın bu hafta içi yeni sezon hazırlıklarına başlaması bekleniyor.

Ligin başlamasını heyecanla bekleyen Çukurova’nın Sultanları, yeni sezonda zirve içerisinde yer alıp play-off hedefine ulaşarak Avrupa mecrasında boy göstermek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.