TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Copa America finaline Shakira damgası

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde son şampiyon Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Mücadeleye ise Kolombiyalı sanatçı Shakira damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 15:09
Kaynak: Haber Merkezi

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde son şampiyon Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucu kadar devre arasında yaşananlar da büyük ilgi uyandırdı.

SHAKİRA’NIN UNUTULMAZ PERFORMANSI

Karşılaşmanın devre arasında Kolombiyalı dünyaca ünlü pop sanatçısı Shakira sahne aldı. Hard Rock Stadyumu'nu dolduran taraftarlar, yaklaşık 15 dakika boyunca Shakira'nın etkileyici performansını takip etti. Şarkıları ve danslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Shakira, final gecesinin yıldızlarından biri oldu.

UZAYAN DEVRE ARASI

Shakira'nın performansı nedeniyle devre arası 15 dakika yerine yaklaşık 25 dakika sürdü. Bu durum, hem izleyiciler hem de oyuncular için beklenmedik bir ara oldu ancak Shakira’nın konseri, gecenin en çok konuşulan olaylarından biri haline geldi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.