TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerliyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bülent Çakmak kulübün şampiyonluk hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:01
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerliyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bülent Çakmak, Kırklarelispor önünde iyi mücadele ettiklerini ve 90 dakika sonunda kazanan taraf olduklarını söyledi. Kulübü’nün galibiyetin ardından takımın şampiyonluk hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Ligin 4. haftasında Erzincan ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Çakmak, galibiyet parolasıyla bu maça hazırlandıklarını söyledi.

“Şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”

Ligde oynadıkları 3 maçta 2 galibiyet ve 1 de beraberlik aldıklarını belirten Sarı-Siyahlı ekibin Başkanvekili Bülent Çakmak, “Kepezspor ile Kırklarelispor’u 1-0 yendik. Deplasmanda da Isparta ile 1-1 berabere kaldık. Şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza da teşekkürler” dedi.

 Şampiyonluk

“Birinci lig hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz”

Ligin 4.haftasında Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda 24 Erzincan ile karşılaşacaklarını anlatan Başkanvekili Çakmak şunları söyledi: “ Bu maçımıza da galibiyet parolasıyla hazırlanacağız. Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Birinci lig hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.”

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.