TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, 24 Erzincan maçına hazırlanıyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Asbaşkanı Aykut Adıyaman, 24 Erzincan deplasmanına galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını belirtti. Takımın ligdeki başarısını sürdüreceğine inanan Adıyaman, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 10:34
Muhabir: HIDIR YENİAY
Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, 24 Erzincan maçına hazırlanıyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Asbaşkanı Aykut Adıyaman, ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacakları 24 Erzincan maçına galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını ifade etti. Ligdeki başarılarının devam ettirdiklerini vurgulayan Adıyaman, takımın sezon sonunda mutlu sona ulaşacağına inandıklarını ifade etti. Taraftar desteğine de teşekkür eden Adıyaman, birlik içinde hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi.

“Ligde dördüncü sıradayız”

Ligde oynadıkları 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 de beraberlik aldıklarını ifade eden Sarı-Siyahlı ekibin Asbaşkanı Aykut Adıyaman, “Ligde dördüncü sıradayız. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Takım olarak bunu da başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Taraftarlara teşekkür

Aykut Adıyaman, “Her maçımızda yanımızda olan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.