TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum FK, genç yeteneklerle güçleniyor

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, 2’nci Lig’e yükselen Kepezspor’dan 20 yaşındaki sağ bek Abdurrahman Üresin ve Karşıyaka’nın altyapısından yetişen sol bek Ferdi Burgaz’ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
Bodrum FK, genç yeteneklerle güçleniyor

Bodrum FK, ilk transferini Bursaspor’dan 18 yaşındaki ön libero Yusuf Sertkaya’yı renklerine bağlayarak gerçekleştirdi. Altay’dan 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Öğrüce ile de prensip anlaşmasına varan kulüp, şimdi ise Abdurrahman Üresin’in transferini tamamlamak istiyor.

Geçen sezon 3’üncü Lig’de 28 maçta 1 gol atan Abdurrahman’ın transferi tamamlandıktan sonra, genç oyuncunun tecrübe kazanması için kiralık olarak başka bir kulübe gönderilmesi planlanıyor.

Ferdi Burgaz da Listede

Bodrum FK, ayrıca Karşıyaka’nın 21 yaşındaki sol beki Ferdi Burgaz’a da transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon Karşıyaka’da genç futbolcu statüsüyle 25 lig maçında forma giyen ve performansıyla dikkat çeken Ferdi, daha önce Süper Lig ve 1’inci Lig kulüplerinin radarına girmişti. Karşıyaka’nın, Ferdi’yi ancak çok iyi bir teklif gelmesi ve sonraki transferinden pay karşılığında satmayı değerlendirebileceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.