TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK'da şampiyonluk hedefi sürüyor

Adana 1954 FK'nın Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, 3. Lig 4. Grup'ta lider konumda bulunduklarını ve her maça galibiyet için çıktıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 10:16
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK'da şampiyonluk hedefi sürüyor

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER)-  Bitexen Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, 3. Futbol Ligi 4. Grup'ta takımlarının 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle lider durumda olduğunu belirterek, ligin 8. haftasında Cumartesi günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadı'nda Sebat Gençlik Spor'u ağırlayacakları maçı kazanmayı amaçladıklarını söyledi.

Takımın her maça galibiyet düşüncesiyle çıktığını ve şampiyonluk hedefiyle ilerlediğini belirten Tığ, "Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Başkanımız Menderes Kutlu'nun liderliğinde şampiyonluk hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Şu an için en önemli maç, her zaman olduğu gibi en yakın maçtır. Öncelikle Sebat Gençlik Spor maçına odaklanıyoruz. Bu maçı muhteşem taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağımıza yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik kadro ve futbolcularına her zaman güvendiklerini ve takımın istikrarlı bir şekilde başarılı sonuçlar elde ettiğini vurgulayan Tığ, "Başarıları, sadece bizi değil, aynı zamanda taraftarlarımızı da mutlu ediyor. Takımın bu başarısının sezon sonuna kadar devam edeceğine yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.