TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'ın transfer hedefi İtalyan gol makinesi Ciro Immobile! Peki Ciro Immobile kimdir?

2024-2025 sezonunda şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, forvet arayışlarında rotayı İtalya'ya çevirdi ve Lazio'da forma giyen İtalyan gol makinesi Ciro Immobile'yi gündemine aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
Beşiktaş'ın transfer hedefi İtalyan gol makinesi Ciro Immobile! Peki Ciro Immobile kimdir?

2024-2025 sezonunda şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, forvet arayışlarında rotayı İtalya'ya çevirdi ve Lazio'da forma giyen İtalyan golcü Ciro Immobile'yi gündemine aldı.

CİRO IMMOBİLE KİMDİR?

20 Şubat 1990 İtalya doğumlu olan Ciro Immobile, futbol kariyerine Sorrento altyapısında başladı ve ardından Juventus altyapısına geçti. Siena, Grosseto, Pescara gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen Immobile, özellikle Pescara'daki performansıyla dikkat çekti ve Genoa'ya transfer oldu. Genoa'dan sonra Torino'ya geçen Immobile, burada gösterdiği başarılı performansla Alman devi Dortmund'a transfer oldu. Ancak Almanya'daki kariyeri beklentileri karşılamayınca Sevilla ve Torino'da kiralık olarak forma giydi. Son olarak Lazio'ya transfer olan Immobile, burada başarılı bir performans sergiledi.

Profesyonel futbol kariyerine 2009 yılında Juventus'ta başlayan Immobile, Serie A, La Liga, Bundesliga, Primavera A gibi önemli liglerde boy gösterdi. İtalya Ligi'nde 353 maçta forma giyen oyuncu, 201 gol ve 51 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. 2023-2024 sezonunda Serie A'da 31 maça çıkan Immobile, 7 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta 4 gol kaydetti.

İMMOBİLE'NİN BEŞİKTAŞ'A KATKILARI NELER OLABİLİR?

34 yaşındaki tecrübeli golcü, golcülük yeteneği, oyun kurma becerisi ve liderlik vasıflarıyla Beşiktaş'a önemli katkılar sağlayabilir. İmmobile'nin transferi gerçekleşirse, Beşiktaş forvet hattında önemli bir silaha sahip olacak ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edecek.

TRANSFER GERÇEKLEŞEBİLİR Mİ?:

Ciro Immobile'nin yüksek bonservis bedeli ve maaş talebi transferi zorlaştıran etkenler arasında yer alıyor. Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.