TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Can Keleş için hareket geçti

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kadrosuna katan Beşiktaş, yerli oyuncu transferi için Fatih Karagümrük'ün genç yıldızı Can Keleş'e talip oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
Beşiktaş, Can Keleş için hareket geçti

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, yerli transferde de hamle yapmak istiyor. Hürriyet'in haberine göre, siyah-beyazlıların Fatih Karagümrük'te forma giyen Can Keleş'i transfer etmek istediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ NE KADAR TEKLİF EDİYOR?

Beşiktaş'ın 22 yaşındaki kanat oyuncusu için 2 milyon euro bonservis artı bonus teklif ettiği belirtiliyor. Siyah-beyazlıların bu transferi yakın zamanda bitirmesi bekleniyor.

CAN KELEŞ GEÇEN SEZON NASIL OYNADI?

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla 39 resmi maçta forma giyen Can Keleş, bu mücadelelerde 5 gol atıp 4 asistlik performans sergiledi. Başarılı bir sezon geçiren Can Keleş, Beşiktaş'ın forvet hattına önemli bir katkı sağlayabilir.

TRANSFER GERÇEKLEŞİR Mİ?

Beşiktaş ve Can Keleş arasında anlaşma sağlanması halinde transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Siyah-beyazlı taraftarlar da bu transfere oldukça sıcak bakıyor.

CAN KELEŞ KİMDİR?

2002 doğumlu olan Can Keleş, futbola Gaziantepspor altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla Bucaspor, Austria Wien ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Sağ kanatta ve forvet arkasında oynayabilen Can Keleş, sürati ve tekniği ile dikkat çeken bir oyuncu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.