TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barış Alper Yılmaz'dan İngiltere atağı: West Ham United’ın ilgi odağı oldu

EURO 2024'ün yıldızlarından Barış Alper Yılmaz, tatil için Londra'yı seçmesinin arkasında yatan nedenler ortaya çıktı. Premier Lig'e transfer olma hayalini gerçekleştirmek için İngilizce dersleri alıyor ve fiziksel durumunu sürekli olarak Almanya'daki uzmanlara raporluyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
Barış Alper Yılmaz'dan İngiltere atağı: West Ham United’ın ilgi odağı oldu

EURO 2024'te gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz, geleceğiyle ilgili önemli adımlar atıyor. Tatilini Londra'da geçiren genç yıldız, İngilizce dilini geliştirerek ve fiziksel olarak kendini hazırlayarak Premier Lig'e transfer olma hedefini gözler önüne seriyor.

İNGİLİZCE DERSİ VE ÖZEL ANTRENMANLAR

İki yıldır özel bir antrenör eşliğinde çalışan ve fiziksel durumunu Almanya'daki uzmanlara raporlatan Barış Alper, İngilizce derslerine de ağırlık veriyor. Boş zamanlarında İngilizce kitaplar okuyarak dilini geliştiren oyuncu, olası bir Premier Lig transferine hazırlanıyor.

WEST HAM'IN İLGİ ALANINDA

Barış Alper'e olan ilgi, özellikle İngiltere'den geliyor. West Ham United'ın genç yeteneği kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Ancak Galatasaray, oyuncusunu 30 milyon euroya sattığı Sacha Boey'den daha değerli buluyor ve yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.