TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barış Alper Yılmaz'dan Duygusal Veda: "Büyük Hayallerle Çıktığımız Bu Yolda..."

A Milli Takım oyuncusu Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya mağlup olarak turnuvaya veda etmelerine rağmen, takımının mücadelesinden gurur duyduğunu ve halka teşekkür ettiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
Barış Alper Yılmaz'dan Duygusal Veda: "Büyük Hayallerle Çıktığımız Bu Yolda..."

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Takımı yıldız oyuncularından Barış Alper Yılmaz taraftara teşekkür mesajı paylaşarak, "Büyük hayallerle çıktığımız bu yolda veda etmek üzücü olsa da, son ana kadar mücadeleden hiç vazgeçmeyen bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Birlikte yaşadığımız bu deneyim bize daha da güç verecek. Desteğini her an hissettiren halkımıza sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı. 

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Milli Takımın yıldız oyuncularından Barış Alper Yılmaz A Milli Takım'ın parçası olduğu için gurur duyduğunu ifade etti.

Yılmaz'ın mesajı şöyle: 

"Büyük hayallerle çıktığımız bu yolda veda etmek üzücü olsa da, son ana kadar mücadeleden hiç vazgeçmeyen bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Birlikte yaşadığımız bu deneyim bize daha da güç verecek. Desteğini her an hissettiren halkımıza sonsuz teşekkürler."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.