TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKF'den Recep Kurtoğlu'na plaket verildi

ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Seyhan Kaymakamı l Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Recep Kurtoğlu'na amatör spor kulüplerine sağladığı desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 14:09
Kaynak: Meryem Ünal
ASKF'den Recep Kurtoğlu'na plaket verildi

Adana'da, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig ve U-18 1. Lig 2024-2025 futbol sezonu için kura çekimleri  Ali Gülleri Spor Merkezi'nde gerçekleşti. Etkinlikte ASKF Başkanı Ahmet Bozan ve Seyhan Kaymakamı Ekrem İnce ile birlikte Amatör Spor Kulüplerine verdiği destekler nedeniyle l Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Recep Kurtoğlu’na plaket verdi.

ASKF Ahmet Bozan, “7405 Sayılı spor yasasından önce Amatör Spor Kulüpleri üyeleri var olduğu bütün dönemlerde özellikle dernek olduğumuz o süreçte bizlere büyük katkılar sunan, her gittiğimizde kulüplerimizin sorunlarını söylediğimiz, bir çok kulüplerimizi ipten alan Recep Kurtoğlu o süreçteki bütün yaptıklarından dolayı teşekkür ederim. Sadece o günlerin adına plaket. O günlerin adına taktim ettik. Hepinize çok teşekkür ederim” diye ifade etti.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.