TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu'nun genç yıldızı Mert Furkan Bayram, Atletico Madrid yolunda

Altınordu'nun altyapısından yetişen genç kaleci Mert Furkan Bayram, İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olmaya hazırlanıyor. Kariyerindeki önemli adımları ve transferin detayları haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
Altınordu'nun genç yıldızı Mert Furkan Bayram, Atletico Madrid yolunda

Altınordu'nun altyapısından yetişen ve gelecek vaat eden kaleciler arasında gösterilen Mert Furkan Bayram, kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. İspanyol devi Atletico Madrid'in genç kaleciye olan ilgisi, transferin gerçekleşmesine çok yakın olduğu belirtiliyor.

PROFESYONEL LİGDE PARLADI

2023-2024 sezonunda Altınordu A Takımı ile profesyonel liglerde boy göstermeye başlayan Mert Furkan Bayram, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. TFF 2. Lig'de 16 maçta ilk 11'de sahaya çıkan genç kaleci, başarılı performansıyla U18 ve U19 Milli Takımları'na kadar yükseldi.

ATLETİCO MADRİD'E 5 YILLIK İMZA

El Chiringuito'nun haberine göre, Atletico Madrid, Mert Furkan Bayram ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamak üzere. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

ATLETİCO MADRİD'DE TÜRK DAMGASI

Eğer transfer gerçekleşirse, Mert Furkan Bayram, Atletico Madrid forması giyen dördüncü Türk futbolcu olacak. Daha önce Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Çağlar Söyüncü de Madrid ekibinde ter dökmüştü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.