TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'un Keçiörengücü'ne karşı strateji çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında oynayacağı kritik maç için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Teknik ekip, Ankara Keçiörengücü'nün güçlü yönlerine karşı etkili bir strateji oluştururken, Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini de oyuncuların motivasyonunu artırmak ve maç planını mükemmel hale getirmek için titiz bir çalışma yürütüyor. Adanaspor, bu zorlu karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılarak ligdeki hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 10:42
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Adanaspor'un Keçiörengücü'ne karşı strateji çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maç için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik ekip ve oyuncular, bu kritik karşılaşma öncesinde yoğun bir şekilde çalışarak hem fiziksel hem de stratejik olarak en iyi duruma gelmeyi hedefliyor.

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren turuncu-beyazlı ekip, Çatalan Tesisleri'nde Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde gerçekleştirilen ve bir saati aşkın süren antrenmanlarda, teknik ve taktik çalışmalar yapıyor, Ankara Keçiörengücü'nün güçlü yönlerine karşı etkili bir strateji oluşturuyor.

Ligde 5 puanla 12. sırada bulunan rakiple ilgili değerlendirmede bulunan Ciccolini, "Keçiörengücü maçı hazırlık sürecinde hem taktiğimizi hem de fiziksel kondisyonumuzu en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Oyuncularımız, antrenmanlarda yüksek bir motivasyon ve özveri sergiliyor. Hedefimiz, sahamızda alacağımız galibiyetle hem moral bulmak hem de ligdeki konumumuzu güçlendirmek" dedi.

Ciccolini, taraftar desteğini alarak bu önemli maçı 3 puanla sonlandırıp ligdeki hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.