TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'un hedefi, rakip Şanlıurfaspor'u evine puansız göndermek

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, 9. haftada karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Antrenmanlarını sürdüren turuncu-beyazlılar, rakibi evine puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 11:06
Muhabir: HIDIR YENİAY
Adanaspor'un hedefi, rakip Şanlıurfaspor'u evine puansız göndermek

Trendyol 1. Lig’in 9. Haftasında sahamızda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Çatalan Tesislerinde Teknik Direktörü Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Toros Kaplanlarının antrenmanı, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma çalışması yapan takım, daha sonra hücum çalışmaları gerçekleştirdi.

Ligin 9. haftası programına göre 19 Ekim Cumartesi oynayacağı maçta rakibini evine puansız göndermenin hesaplarını yapan turuncu-beyazlılar, çalışmayı şut ve çift kale maçla tamamladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Adanaspor'un rakibi Çorluspor

Bu arada Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. 29-30-31 Ekim tarihleri arasında tek maç eleme usulüne göre gerçekleşecek olan maçlarda Adanaspor'un rakibi, Çorluspor 1947 oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda, 2. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 32 takımın yanı sıra Trendyol Süper Lig'den 4, Trendyol 1. Lig'den 7, Nesine 2. Lig'den 9 ve Nesine 3. Lig'den 18 olmak üzere toplam 70 takım mücadele edecek.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.