TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamladı

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, 6. hafta programına göre deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 10:47
Muhabir: Gamze Pehlivan
Adanaspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamladı

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Esenler Erokspor'u 2-1 yenen, Alagöz Holding Iğdır FK karşısında 6-1 mağlup olan, ardından Pendikspor'a 3-4 yenilen, beraberlikle biten Manisa ve Ankara Keçiörengücü maçlarında ise birer puan alan Adanaspor, Ümraniyespor deplasmanına hazır.

İstanbul'daki Spoint İnşaat Ümraniyespor Stadyumu'nda yarın saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmanın antrenmanlarını yoğun tempoyla tamamlayan turuncu-beyazlılar, maça 3 puan parolasıyla çıkacak.

Kulübün Çatalan Tesisleri'nde futbolcularını hafta boyunca bu önemli maça hazırlayan Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini, "Bu maçtan galip ayrılarak Adana'ya 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Daha önce çıktığımız maçlarda olan hataları tekrarlamayarak, yükselişe geçmek istiyoruz." dedi.

Adanaspor'un tecrübeli oyuncularından Bonke Innocent de, bu maç öncesi yaptığı açıklamada, “Takım ve kendim için mücadele eden biriyim. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Bu maçı almak için tüm hazırlıklarımızı yaptık" diye konuştu.

Central Hospital Ümraniyespor  -  Adanaspor karşılaşmasını Fatih Tokail yönetecek. Mehmet Sıraç Akpınar ve Barış Çiçeksoyu ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.