TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın cenazesi, bugün Fransa'ya gönderiliyor

TFF Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Manisa karşılaşması öncesi rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın cenazesi, bugün Fransa'ya gönderiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 09:42
Kaynak: HIDIR YENİAY
Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın cenazesi, bugün Fransa'ya gönderiliyor

TFF 1. Lig'de Manisa Futbol Kulübü maçı için deplasmana giden Adanaspor'un Teknik Direktörü Souleymane (Sol) Bamba, karşılaşmadan önce aniden fenalaşarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Bamba, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sol Bamba'nın ölümü, başta ailesi olmak üzere turuncu-beyazlı camiayı ve tüm futbol ailesini yasa boğdu. 2021 yılında yaptığı bir açıklamada lenf kanseriyle mücadele ettiğini açıklayan ve sezon öncesi Adanaspor'un teknik direktörü olan Sol Bamba'nın hastalığının yeniden nüksettiği ifade edildi.

Eski ünlü futbolcu Sol Bamba'nın cenazesinin bugün İzmir'den Fransa'ya nakledileceği bildirildi. Sol Bamba'nın eşi Chole Elizabeth Bamba'nın olayın ardından Manisa'ya geldiği, iki kızının ise Fransa'da ikamet ettiği ifade edildi.

Manisa'ya giden Adanaspor Başkanı Asil Bostancı da çok acı bir olay yaşadıklarını belirterek, "Hiç beklenmedik bir durum yaşadık. Sol Bamba yüreği futbolla atan, futbolu çok seven, kalbi çok iyi bir adamdı. Allah rahmet eylesin. Sol Bamba'nın ölümü bizi takım olarak çok etkiledi" dedi.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.