TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Kemal Kılıç yönetiminde yeni bir sayfa açtı

TFF Trendyol 1. Lig'de 5 puanla 19. sırada yer alan Adanaspor, Teknik Direktör François Ciccolini ile yolların ayrılmasından ardından göreve başlayan deneyimli teknik adam Kemal Kılıç yönetiminde yeni bir sayfa açtı. Dün takımın başında antrenmana çıkarak turuncu-beyazlıları Çorum FK maçına hazırlamaya başlayan Kılıç, hafta sonu sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 10:51
Muhabir: İBRAHİM BAYSAL
Adanaspor, Kemal Kılıç yönetiminde yeni bir sayfa açtı

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Esenler Erokspor'u 2-1 yenen, Alagöz Holding Iğdır FK karşısında 6-1 mağlup olan, ardından Pendikspor'a 3-4 yenilen, beraberlikle biten Manisa ve Ankara Keçiörengücü maçlarından birer puan alan Adanaspor, Ümraniyespor deplasmanından da 5-2'lik yenilgiyle döndü.

Bu kötü gidişin ardından Teknik Direktör François Ciccolini ile yolların ayrılmasıyla göreve başlayan Kemal Kılıç, takımı 7. hafta programına göre oynanacak olan Ahlatcı Çorum FK maçına hazırlamaya başladı.

Geçen sezondaki son maçta alınan galibiyet ile takımın düşme hattından kurtulmasında önemli rolü olan Teknik Direktör Kemal Kılıç, hafta sonu sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Saha ve taraftar avantajının bu maçta kendilerinden yana olduğunu dile getiren Kılıç, "Bu maç bizim için çok önemli. 6 puanla 15. sıradaki rakibe karşı disiplin içinde futbol sergileyerek galibiyete ulaşacağımıza inanıyoruz. Takımda moral ve motivasyon yüksek seviyede. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Adanaspor - Ahlatcı Çorum FK karşılaşması 29 Eylül Pazar günü Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak. İlker Yasin'in yöneteceği maçta Mehmet Kapluhan ve Selahattin Altay yardımcı hakemler olarak sahaya çıkacak. 

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.