TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Fatih Karagümrük deplasmanına bugün gidiyor

TFF Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını tamamlayarak bugün İstanbul deplasmanına gidecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 10:26
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Adanaspor, Fatih Karagümrük deplasmanına bugün gidiyor

Trendyol 1. Lig'de Adana'yı temsil eden turuncu-bayazlılar, hafta başından bu yana Çatalan Tesislerinde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde sürdürdüğü Karagümrük maçının hazırlıklarını bugün sabah saatlerindeki antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Kemal Kılıç idaresinde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan Adanaspor'un antrenmanı, dar alanda top kapma, pas ve hücum çalışmaları ile sürdü ve daha sonra yapılan çift kale maçla sonlandırıldı.

Teknik Direktör Kılıç, antrenmanın ardından uçakla İstanbul’a hareket edeceklerini belirterek, "İstanbul'da konaklayacağımız otele geçerek maç saatini beklemeye başlayacağız. Şanlıurfaspor karşısındaki beklenmeyen mağlubiyeti, burada 3 puan alarak unutturmak istiyoruz. Futbolcularımın galibiyet için sahada tüm gayretleriyle mücadele edeceklerine inanıyorum" dedi.

Adanaspor-Fatih Karagümrük karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yarın saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşmayı, Turgut Doman yönetecek. Emre Doğu ve Kürşathan Akın ise yardımcı hakemler olarak görev yapacak.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.