TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'dan son transfer hamlesi

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Bonke Innocent ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamasının ardından, 1. Transfer ve Tescil döneminin son gününde Abdoul Tapsoba ve Yasin Arda Midiliç'i renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 15:05
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Adanaspor'dan son transfer hamlesi

TFF 1. Lig'in 5. haftasında karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, Bonke Innocent transferinin ardından, iki imza daha gerçekleştirdi.

Turuncu-beyazlı kulüp, 1. Transfer ve Tescil döneminin bitimine saatler kala Burkina Faso Milli Takımı oyuncusu Abdoul Tapsoba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Asil Bostancı ile İstanbul’da bir araya gelen Abdoul Tapsoba, kendisini turuncu-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

2001 Burkina Faso’da dünyaya gelen Milli Oyuncu Abdoul Tapsoba, futbol kariyerine Desconhecido altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla ASEC Mimosas, Standard S21, ASEC Mimosas, Standard Liège, FC Sheriff, Amiens SC ve son olarak Standard Liège forması giydi. Abdoul Tapboba, kariyeri boyunca 98 resmi maça çıktı. 

Yasin Arda Midiliç Adanaspor’da

Adanaspor, Gençlerbirliği altyapısında yetişen genç savunma oyuncusu Yasin Arda Midiliç ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Asil Bostancı ile İstanbul’da bir araya gelen Yasin Arda Midiliç, kendisini turuncu-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Adanaspor'un antrenörü Francois Ciccolini, yeni transferle ligde daha iyi konuma geleceklerine inandıklarını belirterek, "TFF 1. Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü konuk edeceğimiz Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına da sıkı şekilde devam edeceğiz. Saha avantajını kullanarak rakibimizi farklı skorla yenmeyi hedefliyoruz." ifadeleri kullandı.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.