TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'dan ara vermeden günde çift idman

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, milli maç nedeniyle verilen arayı değerlendirerek ara vermeden Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 09:16
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Adanaspor'dan ara vermeden günde çift idman

TFF Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Manisa karşılaşması öncesi rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede Teknik Direktörü Sol Bamba'nın hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşayan Adanaspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, Ankara Keçiörengücü maçına hazırlanıyor.

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında konuk edeceği Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçta sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak olan turuncu-beyazlı ekip, ağır bir antrenman programı uyguluyor.

Kulübün Çatalan Tesisleri'nde Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde önce fitness salonunda esneme hareketleriyle ısınan kaplanlar, daha sonra serbest koşu ve koordinasyon çalışmaları yaptı.

Keçiörengücü maçını alarak galibiyeti yaşamını kaybeden Teknik Direktör Sol Bamba'ya ithaf etmek isteyen turuncu-beyazlılar, daha sonra 5’e 2 top kapma, pas çalışması ve çift kale maç ile günü tamamladı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.