TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'da Şanlıurfaspor mesaisi hız kesmeden devam ediyor

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç, antrenmanlarda yapılan taktik çalışmaların yanı sıra, oyuncuların fiziksel durumlarına da özen gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 11:58
Muhabir: HIDIR YENİAY
Adanaspor'da Şanlıurfaspor mesaisi hız kesmeden devam ediyor

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren TFF 1. Lig'in Adana temsilcisi turuncu-beyazlılar, 9. haftada karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde Çatalan Tesislerinde fitness çalışmaları yapan Adanaspor, antrenmana düz koşu ile devam etti. Günün 2. antrenmanında top kapma, şut ve taktik çalışmalar yapan takım, çift kale maç ve bireysel çalışmalarla günü tamamladı.

Teknik direktör Kemal Kılıç, antrenmanlarda oyuncularıyla yoğun bir tempo içinde çalışarak, rakibi en iyi şekilde analiz ettiklerini belirtti.

Kılıç, "Şanlıurfaspor'un güçlü yanlarını dikkate alarak, oyunumuzu buna göre şekillendireceğiz. Oyuncularımın motivasyonu yüksek ve bu maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Antrenmanlarda yapılan taktik çalışmaların yanı sıra, oyuncuların fiziksel durumlarına da özen gösteren Kılıç, "Her oyuncunun form durumu bizim için önemli. Bu maç, sezonun gidişatı açısından kritik bir noktada. Bu yüzden en iyi kadroyu sahaya sürmek için titizlikle çalışıyoruz. Taraftarların da desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmaması, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Onların desteğiyle sahada daha da güçleniyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.