TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'da hedef, Ankara Keçiörengücü galibiyeti

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdüğü Ankara Keçiörengücü maçında galibiyet hedefliyor. Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetimindeki turuncu-beyazlı takımda, ağır bir antrenman programı uygulanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
Adanaspor'da hedef, Ankara Keçiörengücü galibiyeti

Adanaspor, TFF 1. Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-beyazlı takımın Yardımcı Antrenörü Francois Ciccolini yönetimindeki Adanaspor, bu önemli maç için güç topluyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren kaplanlar, Adanaspor Kulübü Çatalan Tesislerinde yaklaşık 1 saat süren antrenmana, koşu ve koordinasyon hareketleriyle başlayıp, dar alanda top kapma ve pas,  ardından bireysel çalışmalarla tamamlıyor.

Saha avantajıyla rakibini yenerek üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapan Adanapor'un çalıştırıcısı Ciccolini, "Keçiörengücü maçında hedefimiz galibiyet. Bu maçı farklı skorla alarak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Takım olarak 3 puana odaklandık" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.