TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'da Ankaragücü maçı mesaisi başladı

Trendyol 1. Lig’in 8. Haftası'nda deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 10:01
Muhabir: HIDIR YENİAY
Adanaspor'da Ankaragücü maçı mesaisi başladı

Turuncu-beyazlı kulübün Çatalan Tesisleri'nde dün yapılan antrenman, ısınma hareketleri ve koşu ile başladı. Top kapma ve pas çalışmaları ile antrenmanı sürdüren Adanaspor, daha sonra taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Sezonun ilk 7 haftasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyeti olan Adanaspor'un çalıştırıcısı Kemal Kılıç, Asil Bostancı'nın görevi bırakmasıyla moralleri bozuk olan futbolculara yönelik motivasyon konuşması da yaptı. Kılıç, "Adanaspor mutlaka bu sıkıntılı günleri geride bırakacak. Şimdi önemli olan birlik ve beraberlik. Rakiplerimizle aramızda çok fazla bir puan farkı yok. Bu açığı kapatacak güce sahibiz. Hedefimiz Ankaragücü maçında 3 puan" dedi.

Sezonun ilk maçında Esenler Erokspor'u 2-1 yenen turuncu-beyazlılar,  Iğdır FK'ya 6-1, Pendikspor'a 4-3 yenilmişti. Ligin 4. Haftası’nda deplasmanda Manisa ile 0-0, 5. Hafta’da Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Adanaspor, Ümraniyespor maçından 5-2,  Çorum maçından da 2-0'lık mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.