TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Çorum FK karşısına 3 puan İçin çıkacak

TFF Trendyol 1. Lig’in 7. Haftasında Çorum FK'yı konuk edecek olan Adanaspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün de sıkı bir antrenman programı uygulayacak olan turuncu-beyazlılar, kapma girerek yarın oynanacak maçın başlama saatini bekleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 10:33
Muhabir: SERHAT AKARSU
Adanaspor, Çorum FK karşısına 3 puan İçin çıkacak

Trendyol 1. Lig'de Adana'yı temsil eden Adanaspor, Teknik Direktör François Ciccolini'nin gitmesinin ardından göreve başlayan Kemal Kılıç idaresinde Çorum maçına galibiyet için çıkacak.

Çorum FK maçının hazırlıklarında yoğun antrenman programı uygulayan turuncu-beyazlıların Çatalan Tesisleri'nde dün akşam saatlerinde gerçekleşen antrenmanı, yaklaşık 90 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışmalar, dar alanda pas, top kapma ve taktik çalışmalar, ardından hücum organizasyonları ile devam etti.

Kemal Kılıç, bireysel çalışma ve çift kale maçla sona eren antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bu maç bizim için çok önemli. Saha ve taraftar avantajını değerlendirerek bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Futbolcuların antrenmanlarda sergilediği performans, umut verici. Taraftarlarımızın desteği de bu maç için çok önemli" dedi.

Adanaspor - Ahlatcı Çorum FK karşılaşması yarın Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak. İlker Yasin'in yöneteceği maçta Mehmet Kapluhan ve Selahattin Altay yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.