TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçına hazır

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşma saatini beklemeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 10:24
Kaynak: HIDIR YENİAY
Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçına hazır

Adanaspor, TFF 1. Lig'in 5. haftasına göre bugün günü konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını milli maçlar nedeniyle verilen arayı da değerlendirerek tamamladı. Turuncu-beyazlı takımın Yardımcı Antrenörü Francois Ciccolini yönetimindeki Adanaspor, bu önemli maç için güç topladı.

Adanaspor Kulübü Çatalan Tesislerinde çalışan turuncu-beyazlılar, antrenmanlarda, koşu ve koordinasyon hareketleri, dar alanda top kapma ve pas çalışmaları ile çift kale maçlar yaptı.

Saha avantajıyla rakibini yenerek üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapan Adanapor'un antrenörü Ciccolini, "Keçiörengücü maçında hedefimiz 3 puan alarak sahadan galibiyetle ayrılmak. Bu maçı farklı skorla alarak taraftarlarımızı sevindirmek ve çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

Adanaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Isaac Donkor Donkor da, “Takımımız şuanda tam anlamıyla hazır. Maçlara çok iyi hazırlanıyoruz. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Maça çok iyi odaklandık. Elimizden geleni yapıp maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Adana Stadyumu’nda saat 20.00'da başlayacak olan mücadeleyi, İstanbul bölgesinden hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Kemal Elmas ve Kadir Akıllı yapacak.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.