TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'nın turuncu-beyazlı kaplanları, güç topluyor

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Adana'nın turuncu-beyazlı kaplanları, bu önemli maç için güç topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 14:41
Kaynak: SERHAT AKARSU
Adana'nın turuncu-beyazlı kaplanları, güç topluyor

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maç için hazırlıklarını yoğun antrenman programıyla sürdürüyor. Turuncu-beyazlı takımın Yardımcı Antrenörü Francois Ciccolini yönetimindeki Adana'nın kaplanları, hem fiziksel hem de stratejik olarak en iyi duruma gelmek için güç topluyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren ve 4 puanla 16. sırada yer alan Adana ekibi, güçlü yönlerine karşı etkili bir strateji geliştirdiği rakibini yenerek üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Günde çift idman yapan turuncu-beyazlı ekibin teknik patronu Ciccolini, "Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Hedefimiz, puan alarak taraftarlarımızı sevindirmek ve ligde daha iyi noktalara gelmek. Oyuncularımın antrenmanlarda gösterdiği çaba bizi memnun ediyor ve gelecek açısından umut veriyor." dedi.

Çintimar’dan başsağlığı ziyareti

Bu arada Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adanaspor'un antrenmanına gelerek geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Teknik Direktör Soulemane Bamba için başsağlığı dileğinde bulundu. Antrenmanı, Adanaspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürhan Sakman ile Taraftar ve Taraftar Derneklerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Şekerci de izledi.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.