TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor ve Başakşehir karşılaşıyor: 38. hafta maçı biletleri satışta

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Rams Başakşehir'i ağırlayacak. Maç 26 Mayıs Pazar saat 19.00'da Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. Biletler yarın saat 19:40'ta satışa çıkacak. Heyecanlı maç öncesi taraftarlar davetli. Detaylar için kulüp sosyal medya hesaplarını takip edin.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
Adana Demirspor ve Başakşehir karşılaşıyor: 38. hafta maçı biletleri satışta

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Rams Başakşehir'i ağırlayacak. Maç, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. Adana Demirspor Kulübü, karşılaşmanın biletlerinin yarın saat 19:40'ta satışa sunulacağını duyurdu.

Adana Demirspor, ligde önemli bir mücadeleye çıkmaya hazırlanırken, taraftarlarını stadyuma davet ediyor. Heyecan dolu bu karşılaşma için bilet almak isteyenler, kulübün belirttiği saat ve kanallardan biletlerini temin edebilirler.

Maç öncesi Adana Demirspor ve Rams Başakşehir taraftarları arasında büyük bir heyecan yaşanırken, Yeni Adana Stadyumu'nda futbolseverleri çekişmeli bir maç bekliyor.

Bilet satış detayları ve daha fazla bilgi için Adana Demirspor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

adana demirspor

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.