TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor ve Adanaspor, 6. hafta maçlarına hazırlanıyor

TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Corendon Alanyaspor, 1. Lig takımlarından Adanaspor ise Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 14:04
Muhabir: HIDIR YENİAY
Adana Demirspor ve Adanaspor, 6. hafta maçlarına hazırlanıyor

Süper Lig'de 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 19 sırada yer alan 1 puanlı Adana Demirspor, 6. hafta programı kapsamında 22 Eylül Pazar günü konuk edeceği Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Michael Valkanis yönetimindeki futbolcular, kulüp tesislerinde teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparken, Alanyaspor maçında galibiyet hedefliyor.

Valkanis, mutlak puanla çıkacakları maçta taraftarların desteğini beklediklerini ifade ederek, "Bu maçı almaktan başka çaremiz yok. Tüm planlarımızı buna göre yaptık" dedi.

Adana Demirspor Corendon Alanyaspor karşılaşması Yeni Adana Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Emre Kargın yönetecek. Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal yaerdımcı hakemler olarak görev alacak. 

Adanaspor cephesi

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor da 22 Eylül Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Francois Ciccolini yönetiminde sürdüren turuncu-beyazlılar, Çatalan Tesisleri'ndeki son antrenmana fitness çalışmaları ve koşu ile başladı. Dar alanda pas çalışmaları yapan Adanaspor, antrenmanı çift kale maç ile tamamlandı.

Central Hospital Ümraniyespor-Adanaspor karşılaşmasını Fatih Tokail yönetecek. Mehmet Sıraç Akpınar ve Barış Çiçeksoyu ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.