TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor, Sivasspor maçına Gravillon'dan yoksun çıkacak

TFF Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, yarın yapılacak olan Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Mavi-lacivertli ekip, ülkesinin milli takım maçında sakatlanan savunma oyuncusu Andreaw Gravillon'dan yoksun çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 13:11
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Adana Demirspor, Sivasspor maçına Gravillon'dan yoksun çıkacak

Süper Lig'in Adana temsilcisi Adana Demirspor, ligin 10. hafta programına göre yarın Yeni Adana Stadyumu'nda konuk edeceği Net Global Sivassspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. 9. haftada karşılaşma yapmadığı için Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde uzun ve yoğun bir antrenman programı uygulayan mavi-lacivertliler, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligde bu sezon taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamayan Demirspor, 3 puan hedeflediği bu önemli maça, ülkesinin milli takım maçında sakatlanan savunma oyuncusu Andreaw Gravillon'dan yoksun çıkacak.

Adana Demirspor-Sivassspor karşılaşması yarın Yeni Adana Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak. Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği maçta, Samet Çavuş ve Mehmet Akıncık, yardımcı hakemler olarak yer alacak.

Ligin ilk 9 haftasında tek puanla en alt sırasında olan Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Serkan Damla ise, Sivasspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Damla, "Bu karşılaşmada, sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız ve taraftarlarımızın da desteğiyle galibiyetle ayrılacağız " dedi.

Bu arada Adana Demirspor'un Sivasspor maçının biletlerinin satışı da devam ediyor. Bilet fiyatları, 40 ve 194 TL olarak belirlendi.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.