TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor, Sivasspor hazırlıklarına tam gaz devam ederek güç topluyor

Adana Demirspor, bu hafta Sivasspor ile oynayacağı kritik karşılaşma için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu önemli maç için Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde çalışan mavi-lacivertli futbolcular, güç topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 12:04
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Adana Demirspor, Sivasspor hazırlıklarına tam gaz devam ederek güç topluyor

TFF Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, 25 Ekim Cuma günü karşılaşacağı zorlu Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlar, takımın kondisyonunu ve taktiksel organizasyonunu güçlendirmek amacıyla planlanan şekilde devam ediyor.

Oyuncular, hem fiziksel hem de zihinsel olarak maça hazır hale gelmek için el birliğiyle çalışırken, sahadan 3 puanla ayrılmak için ter döküyor. Teknik Sorumlu Serkan Damla, oyuncularının motivasyonunu yüksek tutmak adına özel konuşmalar da yaparak, her birinin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Serkan Damla, Sivasspor'un güçlü bir rakip olduğunu vurgulayarak, "Her maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da en iyi performansımızı sergileyeceğiz. Hedefimiz, sahadan galibiyetle ayrılmak" dedi.

Antrenmanlarda stratejik çalışmalar yapıldığını ifade eden Damla, "Bu maçta, çalışmalarımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle artık galibiyetlere imza atmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.