TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor, Samsunspor maçının başlama saatini bekliyor

Süper Lig'in 8. haftası programı kapsamında bugün Samsunspor'u konuk edecek olan Adana Demirspor, bu maçın başlama saatini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 08:44
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Adana Demirspor, Samsunspor maçının başlama saatini bekliyor

Süper Lig'in 8. haftası programı kapsamında bugün Samsunspor'u konuk edecek olan  Adana Demirspor, bu maçın başlama saatini bekliyor. TFF Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda tek puanla son sırada yer alan ve galibiyet yüzü görmeyen Adana Demirspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca kulüp tesislerinde sürdürdüğü antrenmanlarla tamamladı. Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde  sıkı bir antrenman programı uygulayan mavi-lacivertliler, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarla form tuttu.

Serkan Damla, maça çok iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Bu maçta, sahadan 3 puan alarak ayrılmak istiyoruz.  Adana Demirspor taraftarlarının desteğiyle , galibiyet hasretine son vereceğiz.  Adana  Demirspor, bunu başarabilecek güce sahip bir takım" dedi.

Adana Demirspor-Samsunspor karşılaşması Yeni Adana Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak. Karşılamayı Alper Akarsu yönetecek. Mehmet Kısal ve Murat Altan yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.