TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor'da Luis Nani ayrılığı

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da Luis Nani ayrılığı yaşandı. Luis nani ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Demirspor'da Mario Balotelli, Emre Akbaba ve Youcef Atal’ın da bu sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 11:25
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Adana Demirspor'da Luis Nani ayrılığı

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da Luis Nani ayrılığı yaşandı. Luis Nani ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Demirspor'da Mario Balotelli, Emre Akbaba ve Youcef Atal’ın da bu sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek.

TFF Süper Lig 2023-2024 sezonu kadrosunda 39 futbolcusu bulunan Yukatel Adana Demirspor’da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncu Luis Nani ile yollar ayrıldı.

Adana Demirspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Profesyonel futbolcumuz Luis Nani ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Nani'ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadesi yer aldı.

Sezonun 36. haftasında konuk ettiği küme düşme hattındaki Gaziantep'e 6-1 gibi farklı bir skorla yenilen mavi-şimşeklerde Mario Balotelli, Emre Akbaba ve Youcef Atal’ın da sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek.

Adana ekibinde Younes Belhanda, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Jonas Svensson, Benjamin Stambouli, Mbaye Niang, Bünyamin Balat, Hijran Boyacı, David Akintola, Ertaç Özbir, Hamza Jaganjac ve Arber Zeneli ile daha önce yollar ayrılmıştı.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.