TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 1954 FK, Tarsus'ta taraftarın desteğini bekliyor

Adana 1954 FK, ligin ikinci haftasında Tarsus Şehir Stadyumu'nda Muşspor ile karşılaşacak. Takım, ligde şampiyonluk hedefi doğrultusunda taraftarlarının desteğini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana 1954 FK, Tarsus'ta taraftarın desteğini bekliyor

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) - 3. futbol Ligi 4. grupta şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK, ligin ikinci haftasında Pazar günü saat 16.00'da Tarsus Şehir Stadyumu'nda Muşspor ile karşılaşacak.

Adana 1954 FK Genel Kaptanı ve iş insanı Burak Erdem, ligin ilk maçında deplasmanda 23 Elazığ'ı 5-1 gibi farklı skorla yenerek lige süper bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Erdem, Muşspor maçında taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Galibiyetten dolayı teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik eden Erdem, "Bu maçta bizlerin yanında olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Takım olarak her şeyimizle Muş maçına odaklandık." şeklinde konuştu.

Adana 1954 FK Genel Kaptanı Burak Erdem, taraftarlarını Muşspor maçına davet ederek, "Ligde kolay maç yok. En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Muş maçını düşünüyoruz. Bu maçımızı da kazanarak ligde şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşmayı arzu ediyoruz. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile Muş maçını kazanacağımıza inanıyoruz. Tarsuslu futbolseverlerin de desteğini bekliyoruz. Muş maçı için pazar günü saat 14.00'de istasyon meydanında Tarsus'a otobüsler kalkacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.