TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 1954 FK Osman Şahin ile Anlaştı

Önümüzdeki sezon 3. Ligde şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK'da yeni sezon çalışmalarına ve transferle kadrosuna önemli isimleri katmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2023 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2023 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana 1954 FK Osman Şahin ile Anlaştı

SERHAT AKARSU

ADANA(İLKHABER)-Önümüzdeki sezon 3. Ligde şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK'da yeni sezon çalışmalarına ve transferle kadrosuna önemli isimleri katmaya devam ediyor.

Adana 1954 FK Kulübü, Alagöz Holding Iğdır FK' ‘da forma giyen Osman Şahin  ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Transferde işi sıkı tuttuklarını ve nokta transferlere imza attıklarını, Adana'yı en iyi temsil edeceklerini ve bunun için daha fazla çalışacaklarını ifade eden Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, “Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Taraftarlarımızla omuz omuza vererek başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

Adana 1954 FK’dan yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, son olarak Alagöz Holding Iğdır FK'da oynayan daha önce de İskenderunspor ile 3.Lig şampiyonluğu yaşayan 25 yaşındaki sağ ve sol kenar pozisyonunda görev yapan Osman Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Transferde emeği geçen Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı ve Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz'e teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Osman.”

Bu arada imza töreninde Başkan Yardımcıları Mahir Şafak ile Umut Polat, Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan ile Sportif Direktör Cafer Elek de hazır bulundu.

WhatsApp Görsel 2023-06-23 saat 10.11.43

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.