TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 01 FK'da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları devam ediyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, 26 Ekim Cumartesi günü Batman Petrolspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Hasan Adalı Tesisleri'nde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 10:01
Muhabir: SERHAT AKARSU
Adana 01 FK'da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları devam ediyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Tarsus Şehir Stadı'nda Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Adana 01 FK, Hasan Adalı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla maça hazırlanıyor. Oyuncular, pas çalışmaları ve dar alanda yapılan taktik antrenmanlarla maç öncesi son hazırlıklarını tamamlıyor.

Adana 01 FK'da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları devam ediyor 2

MAÇ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Batman Petrolspor karşılaşması öncesinde Adana 01 FK, Hasan Adalı Tesisleri’nde Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde yoğun bir antrenman programı gerçekleştiriyor. Oyuncular fiziksel ve taktiksel çalışmalara odaklanırken, antrenmanın son bölümü taktik bir oyunla tamamlandı. Sarı-siyahlılar, son hazırlıklarını yarın yapacakları antrenmanla tamamlayacak.

Adana 01 FK'da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları devam ediyor 2

KAPLANLAR GRUBU'NDAN TARSUS'TAKİ KRİTİK MAÇA DAVET

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü'nün Nesine 2. Lig'de Cumartesi günü saat 15.00'te Tarsus Şehir Stadı'nda Batman Petrol ile karşı karşıya geleceği önemli maça dikkat çeken Kaplanlar Grubu Tribün Lideri Fırat Toprak, "Sarı-siyahlı ekibimizin sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağına inanıyoruz" dedi.

Kaplanlar Grubu Tribün Lideri Fırat Toprak,

“TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ”

Takımlarına olan güvenlerini dile getiren Toprak, Kaplanlar Grubu olarak her maçta destek olduklarını ifade etti: "Hem Tarsus'ta hem de deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu, yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve oyuncularımıza güvenimiz tam."

Adana 01 FK'da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları devam ediyor 4

ADANALILARA MAÇA DAVET

Cumartesi günü oynanacak kritik maç için tüm Adanalıları Tarsus Şehir Stadı'na davet eden Toprak, birlik ve beraberliğin başarıya ulaşmada en önemli etken olduğunu vurguladı: "Halkın milletvekilleri, belediye başkanları ve tüm Adanalılar yanımızda olmalı. Birlik ve beraberlik her daim başarıya ulaştırır."

Adana 01 FK'da Batman Petrolspor maçı hazırlıkları devam ediyor 5

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.