TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 01 FK Başkanvekili Çakmak: Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz

Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkanvekili Bülent Çakmak, takım olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ve transfer çalışAdana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bülent Çakmak, takım olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Çakmak, "Sportif Direktör Hakan Menekşe ve Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu ile anlaşarak transfer çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. İç ve dış transferde önemli oyuncuları takımımıza kazandırıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 09:51
Kaynak: SERHAT AKARSU
Adana 01 FK Başkanvekili Çakmak: Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz

Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkanvekili Bülent Çakmak, takım olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ve transfer çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade etti. 

“İç ve dış transferde önemli oyuncuları takımımıza kazandırıyoruz”

Ankara Kızılcahamam’da takımlarının kamp çalışmasını devam ettirdiğini dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Başkanvekili Bülent Çakmak, “Sportif Direktör Hakan Menekşe ile Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. İç ve dış transferde önemli oyuncuları takımımıza kazandırıyoruz” dedi.

Adana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bülent Çakmak, takım olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Çakmak,

“Adanalılara büyük bir heyecan yaşattık”

Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yeni sezonda başarılı sonuçlara imza atmayı hedeflediklerini anlatan Başkanvekili Bülent Çakmak şunları söyledi: “İki yılda iki şampiyonluk yaşayarak Adanalılara büyük bir heyecan yaşattık. Yeni sezonda mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin.”

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.