TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 gollü düelloda Villarreal, Celta Vigo'yu 4-3 yendi

Villarreal, La Liga'nın 3. haftasında Celta Vigo'yu 4-3 mağlup ederek puanını 7'ye çıkardı. Maçta galibiyeti getiren goller ev sahibi takımın dört oyuncusundan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
7 gollü düelloda Villarreal, Celta Vigo'yu 4-3 yendi

İspanya La Liga'nın 3. haftasında Villarreal, kendi sahasında Celta Vigo'yu ağırladı. Gol yağmuruna dönen karşılaşmada ev sahibi ekip, son dakikalarda bulduğu golle rakibini 4-3 mağlup ederek önemli 3 puana ulaştı.

Estadio de la Ceramica'da oynanan mücadele, başından sonuna kadar büyük bir heyecan yaşattı. İlk yarıda her iki takım da birer gol bulurken, ikinci yarıda goller birbirini takip etti. Villarreal adına Cardona, Barry ve Jailson (kendi kalesine) ağları sallarken, Celta Vigo'nun gollerini Iglesias, Mingueza ve Starfelt kaydetti.

Maçın son düdüğü yaklaşırken skor 3-3'lük eşitlikle devam ediyordu. Ancak 90+10. dakikada Parejo'nun kaydettiği gol, Villarreal'e galibiyeti getirdi. Bu sonuçla sarı denizaltıları ligdeki puanını 7'ye yükseltirken, Celta Vigo ise 6 puanda kaldı.

VİLLARREAL, VALENCİA'YA KONUK OLACAK

Ligin bir sonraki haftasında Villarreal, zorlu bir deplasmana çıkacak. Sarı denizaltıları, Valencia'da karşılaşacağı maçta 3 puan hedefliyor. Celta Vigo ise evinde Osasuna'yı ağırlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.