TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Adana İl Başkanlığı’ndan tarihi adım: KAÇEP mahalle temsilcilikleri kuruldu

MHP Adana İl Başkanlığı, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) birimini mahalle düzeyinde örgütleyerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Karaisalı ilçesinde başlatılan bu çalışmada, 62 mahallenin tamamında KAÇEP temsilcileri belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 11:30
Kaynak: BÜLTEN
MHP Adana İl Başkanlığı’ndan tarihi adım: KAÇEP mahalle temsilcilikleri kuruldu

MHP Adana İl Başkanlığı, KAÇEP'i mahalle düzeyinde örgütleyerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Bu kapsamda Karaisalı ilçesinde başlatılan çalışmalarda, 62 mahallenin tamamında KAÇEP temsilcileri belirlendi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Karaisalı’daki KAÇEP mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek hem çalışmaları değerlendirdi hem de kadınların siyasette daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı

Karaisalı KAÇEP’in yaptığı çalışmalarda 62 mahallenin tamamında temsilciler belirlendi

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP’nin Adana’da mevcut potansiyelini ve etkin gücünü daha da artırmak için yoğun bir gayret veriyor. Kanlı, bu kapsamda partinin mahalle temsilciliklerinin yanı sıra ek olarak yine mahalle birimlerinde KAÇEP’in de teşkilatlanması için tüm ilçe başkanlıklarını harekete geçirdi. MHP Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın koordinasyonunda Karaisalı KAÇEP’in yaptığı çalışmalarda 62 mahallenin tamamında temsilciler belirlendi.

Kanlı Karaisalı’da KAÇEP mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

Başkan Yusuf Kanlı, Karaisalı’da tarihi Varda Köprüsü yanında bulunan sosyal tesislerde düzenlenen kahvaltı programında KAÇEP mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. İl Sekreteri Umut Polat, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek ve KAÇEP İlçe Temsilcisi Esma Bolat’ın da katıldığı toplantıda çalışmalar istişare edildi.

“Cumhur ittifakı olarak girdiğimiz bu seçimde Karaisalı’da birlikte kazandık”

İl Başkanı Kanlı, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verildi: “Kıymetli hanımefendiler! 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde çok verimli çalışmalar yaptınız. Cumhur ittifakı olarak girdiğimiz bu seçimde Karaisalı’da birlikte kazandık. Önümüzdeki seçimlerde de yine sizlerin yapacağı çalışmalarla açık ara daha iyi sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle partimize, Cumhur İttifakı’mıza destek veren, katkı sunan sizlere ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” 

MHP İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci ve Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek de, kadınların etkin olduğu çalışmaları daha da artıracaklarının mesajını verdiler.

“Kadınların siyasette daha çok yer almalarını sağlayacağız”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, toplantının ardından yaptığı açıklamada KAÇEP'le ilgili çalışmanın amacını şu şekilde anlattı: “Teşkilatçılığı en iyi bilen partiyiz. Bu manada her mahallenin potansiyelini daha verimli değerlendirmek, vatandaşlarımızla daha sıcak bağlar kurarak iletişimi sürekli hâle getirmek arzusundayız. Kadınların siyasette daha çok yer almalarını sağlamak, atıl bir gücü siyasete kazandırmak, yerelde daha güçlü hale gelmek ve daima ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in mücadelesine Adana’dan daha fazla katkı sunmak istiyoruz.”
 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.