TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline motivasyon pikniği

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ve Çamlıyayla'da görev yapan personel ve aileleri için motivasyon pikniği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 09:26
Kaynak: İHA
Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline motivasyon pikniği

MERSİN (İLKHABER) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, 'Çok Çalıştık Şimdi Eğlence Zamanı' sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Tarsus ve Çamlıyayla’da Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personel ve aileleriyle bir araya geldi. Etkinlik, Tarsus Gençlik Kampı'nda gerçekleştirildi.

Başkan Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, 11 binden fazla çalışanı ile 2.5 milyondan fazla nüfusa hizmet veren güçlü, saygın ve örnek bir belediye olduğunu vurgulayarak, personeline teşekkür etti. Seçer, belediyenin vatandaşlara yönelik hizmet anlayışının ayrımcılığı ortadan kaldırdığını belirterek, "Siz helalinden ekmeğinizi kazanıyorsanız kimsenin size dokunmaması lazım" dedi.

Başkan Seçer Belediye başarılıysa sizlerin sayesinde 2

Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başarısının personelinin özverili çalışmalarıyla mümkün olduğunu ifade ederek, 2024 yerel seçimlerine de değindi ve zaferle çıkacaklarına inandığını dile getirdi.

Program, personel ve ailelerinin katılımıyla yapılan çeşitli etkinliklerle devam etti. Katılımcılar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın pop konserini dinledi, çocuklar için düzenlenen etkinliklere katıldı. Ayrıca, halat çekme yarışı ve diğer eğlenceli etkinliklerle personel ve aileleri keyifli anlar yaşadı. Program kapsamında fotoğraf çekim alanında günün hatırası olarak çekilen fotoğraflar personellere hediye edildi.

Başkan Seçer Belediye başarılıysa sizlerin sayesinde 3

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.